Latest News

Subscribe

Subscribe

Subscribe

Subscribe

Subscribe

Subscribe

ari ni petang mcm biase aku turun ke gym..
n buat latihan seperti biase..
pastu aku running around uitm.aku rase latihan aku selama 3 ari di gym membuahkan hasil..aku rase time aku naik bukit kt dlm uitm ni selambe je....huhuhu
best gile..aku rase aku semakin fit..
mmgla..skang ni makan pon aku jage jgk..pagi mkn tosai dgn telur separuh masak 2 bijik..tula breakfast aku..aku pon xpasti bgus ke x..dan mlm aku msti mkn byk..terutamanya nasi..dgn 1 liter air soya sehari..huhu

aku skang ni tgh training utk singapore marathon bulan 12 nti..matlamat yg agak jauh..
aku ade mase sebulan je utk berlatih..dan sekarng aku ade trainer..hehe..trainer aku ialah aku punye junior time kt mrsm dlu..name die anip.die ni amik kos sains sukan..mmg byk die tlng aku..siap buat training plan utk aku lg..thanx bro!

mmg aku xsangke yang pencapaian aku dlm running aku ni semakin hari semakin baik..syukur alhamdulillah..
mmg aku xsangke jgk yg aku dpt sponsor adidas pegi singapore!fuhhhh..bagaikan impian menjadi kenyataan..huhu
tu sb skang ni aku tgh semangat nk training..16hb nti aku akan pegi race kat penang..25 km..mmg pegi ni sume pkai duit sndiri..knela kumpul duit sket2..ni kire latihan terakhir aku sblom pegi singapore...

target aku untuk singapore marathon nti xla bgus sgt..aku nk try dpt top 15 or bt timing yg lebih baik..kurang2 utk 21km aku nk bt 1jam15minit...
kalo aku training hard insyaAllah bleh dpt...skang ni aku tgh try utk tmbahkn aku punye pace..aku masih xpasti ape yg terbaik..
weight training tu mmg bgus..tp speed pn penting jgk..hmmm...
next week aku kne try buat jadual baru..mmg semingu kurang2 ade 3 ari rest..
risau jgk kalo2 nti overtraining...


1 comment:

adek dush said...

bro sal x rep msg??waa nk nanges jek training x ajk...hehe