Latest News

Subscribe

Subscribe

Subscribe

Subscribe

Subscribe

Subscribe

i MUST training...

lala2

tanpa memikirkan apa akan berlaku pada kakiku ini aku tetap turun berjoging..cuaca dah la baik..xkn nk teperap dlm umah je kot...mmg ingat nk lari dlm 15minit je...tapi hati aku ni meronta2 nk lari jauh2..huhu..maksudnye mental aku masih lagi kuat...aku TARGET nk slow jog 10km dan habiskan dibwh 60minit... detail training ptg ni seperti dibwh:

date:26 JAN 2009 (monday)
place: sekitar bukit indah
starting time: 5:37 pm

MY_Distance: 10.13km
MY_Speed: (km/h)
max : 16.1
average : 11.3

MY_Max HR: 188 (95%)
MY_Average HR: 172 (87%)
MY_Calories Burn: 696 kcal

MY_Finishing Timing: 53:54

sbnarnye mase baru je 15minit jog jantung aku dah rase laen mcm..mmg fitness mcm dah down..huhu..tapi aku kuatkan hati utk teruskan larian...lawan2...mmg xbrape laju aku lari..mmg slow jog..dan ade ketika aku tryla speed sket2...matlamat aku hari ini tercapai...

maksudnye esok aku knela trun training 10km jgk..minggu ni punye training average mileage 50km..so..TRY YOUR BEST syahidan !! go...!!! go...!!!

abes je lari ari ni kaki mmg sakit..tp xpe..mental kne kuat..be positif...nmpk nye lepas ni tiap2 hari aku kne pegi sevenE beli ais..abes je lari aku kne kasi kaki aku minum ais..hehe..aku xblehla minum ais...byk jgk duit nk kne pkai ni..satu paket RM1.70..kali dgn 10 hari dah RM17..xpela..modal nk berlari..hehehe

orait..mlm ni bleh berehat..mybe esok bleh turun training lagi..insyaAllah..n lps mkn kne mkn ubat ape yg patut..balut kaki n rest......zzzzzzz


4 comments:

M.r. B.r.i.L.L.i.A.n.C.e 2009 said...

HAHAAHA.
HALLO GENG..
SKNG MUSIM HUJAN..
TP KALAU HATI DAA KATE NK LARI..
REDAH JER..
RIBUT PETIR BALUN..
JNJI DPT BEDAL 10K...
HAHAHAHAHAH

aku kaki LARI said...

Syah>mr brilliance

halo bro..
ada training ke??
tu pasal...
kang lame sgt simpan kasut ni merajuk plak die..huhuhu

runing tetap runing..

M.r. B.r.i.L.L.i.A.n.C.e 2009 said...

hang copy pastu save r..
pic nie aku dpt dlm web http://flickr.com/
smua ada dlm web tue..
pandai ler hang search nnti..
smoge berjaya
impossible is nothing..
hahaah

aku kaki LARI said...

Syah>mr brilliance

orait bro..thanx!