Latest News

Subscribe

Subscribe

Subscribe

Subscribe

Subscribe

Subscribe

kata renungan dari HATI..



"Sememangnya, CABARAN untuk melawan diri sendiri adalah lebih besar berbanding CABARAN untuk melawan orang yang lebih hebat dari kita...."
-syahidan alias-






5 comments:

zulhassan said...

tq untuk puasa teknik tu rasanya macam banyak membantu tapi still angin pun kena banyak bila dah laju ni.

aku kaki LARI said...

orait abg zul...sy pun tgh try sket2 teknik ni..mmg bgus...

nti bagi tau rakan2 yg laen...
semua org tau lagi bgus..
kalo tak nti sy kne buat klas la ajar..hehehe

naz runnaz said...

poser apa ni...
dah nampak anak bulan kaaa....huhu

teknik apa ni....
aku dah tertinggal flight ni...
korang beli tiket tak ajak...
chehh

zulhassan said...

tak ada kena mengena dgn raya atau puasa pun :D

aku kaki LARI said...

syah>zulhassan

hehehe...
bleh plak translate bhase mlayu..
POSE jd puase..hehe