Latest News

Subscribe

Subscribe

Subscribe

Subscribe

Subscribe

Subscribe

wow..unbelivable !!!

Great Eastern Pacesetters 2009 - Result

AKHIRNYA...
hampir sebulan menunggu keputusan rasmi akhirnya aku tau jgk brape timing aku yg sebenar utk event GE 20K yg lalu....memang aku ternanti2 timing yg sebenar kerana ketika event tersebut mmg aku kelam kabut gile...bayangkan dari kedudukan terakhir aku memecut disebabkan datang lewat..huhu...tak sempat nk warmup..siap patah balik kat starting line sbb ingat ade karbet merah..huhuhu

aku bersyukur atas pencapaian terbaik yang pernah aku lakukan dalam hidupku ini..
aku juga sgt terkejut dah tidak menyangka aku mampu mencapai target yg aku inginkan dalam event tersebut...syukur alhamdulillah..

Keputusan Rasmi Great Eastern 20KM 2009
No Bib: F5431
Pencapaian Keseluruhan GE 2009: Tempat ke-8
Catatan Masa GE 2009: 01:22:51 NEW PR!
------------------------------------------------------------------------------------------------------

Keputusan Rasmi [Great Eastern 20KM 2008]
No Bib: F2478
Pencapaian Keseluruhan GE 2008: Tempat ke-20
Catatan Masa GE 2008: 01:48:52



9 comments:

hasrul sham saidi said...

Salam. Tahniah! Tingkatkan usaha. Perjalanan masih jauh. banyak ruang untuk improve.

pJarT_FiZa said...

congrats la ngn achievement awk..
keep it up!!
walopon start dr belakang..tp u still can make it..")

adek dush said...

serious ko mcm tgh terbang bro time overtake aku...hehee

aku kaki LARI said...

syah>hasrul sham

wasalam..
terima kasih abg sham,

insyaAllah..
walaupun fitnes agak down skarang..
tp ade mase utk improve..

pengalaman lalu mengajar erti kesabaran..hehe

naz runnaz said...

hebak giler...lari patah balik pun lih pulun 8 placing..

aku kaki LARI said...

syah>pjart

hehe..thanx..")

impossible is nothing..

aku kaki LARI said...

syah>adek dush

yeke bro??mmg kurang sedar time tu..hehehe..

bhaye jgk sbnarnye terbang..smpai skarang xbaik2..huhu

aku kaki LARI said...

syah>naz runnaz

huhu..tak de la abg nazib..biase2 je..
sy mmg kalo kelam kabut mmg macam tu...ilang ingatan..haha

fusuna said...

lama xupdate larian..
update please :)