Latest News

Subscribe

Subscribe

Subscribe

Subscribe

Subscribe

Subscribe

Sangat Bermakna Komen ini..

aww
from: Constantine

Hi dude,I loved this article, very clever. I wish you all the best in your big dreams as they say dreaming is free. I hope to See you at the podium in london 2012.

Warmly Constantine
dailyrunningtips.com


Ucapan ringkas dari aku:

Tujuan post ini bukanlah utk menunjuk2...tetapi just nak bagai tau perasaan terharu dan sedikit bangga kerana tak sangke ade jugak orang luar yang sudi melawat ke teratak buruk blog aku ni dan seterusnya merajinkan jari jemarinya untuk memberi komen2 yang positif.... Tekejut dan terharu jugak aku dengar komen yang aku terima ni... siape sangke ade marathoner yang hebat sudi melawat ke blog kite ni..dah la blog dalam bahase melayu..huhu...smpai die nak tengok aku berada di podium Olympic London 2012??huhu... die ingat aku ni elite runner ke??...blom smpai tahap tu lagi la bro..huhu..tetapi impian mungkin boleh menjadi realti dengan matlamat yang jelas..(kata2 dari abah aku)

memang komen ini memberi aku semangat dan mungkin sedikit harapan untuk terus berlari..... memang kebelakangan ini semangat aku agak down sebab aku pon tak pasti aku ni masih boleh running atau tak...kecederaan kaki masih belum pulih sepenuhnya...sedih jugak kalo aku tepaksa berhenti running...huhu..kepada kawan2 doakanlah aku cepat sembuh..sedih2..huhu

cry5
walaupun sebahagian post yang die komen tu aku tulis dlm bahase melayu dan aku tau semestinya dia tak paham, tapi tak sangka dia sudi memberi comment pada post aku sblom ni iaitu mengenai
"RUNNING ADDICTION"...mungkin die paham kot blog aku ni pasal minat aku yang mendalam tentang Running, kalo ade mase nti bleh la pergi ke web page die...LINK

sedikit penghargaan dan ucapan terima kasih aku ucapkan kepada beliau;

dalam bahasa kebangsaan Malaysia: " Terima kasih banyak sy ucapkan kepada MR. Constantine (jika anda membaca post ini) yang sudi melawat ke blog sy, kakirunner.blogspot.com dan sudi memberi komen yang membina. Sy amat menghargai komen anda."

dalam bahasa Inggeris: " Thank you so much to MR. Constantine (if you read this post) because take your time to view my blog, kakirunner.blogspot.com and give me a meaningfull comment. I am very appriciate your comments."


kesimpulannya..

sedikit komen yang membina dari rakan2 atau sesiapa sahaja yang memahami minat kita dapat memberi impak POSITIF dan harapan pada diri kita...insyaAllah...terima kasih juga kepada semua yang sudi melawat blog sy ini dan memberi komen2 yang baik dan dapat memberi sy semangat...! SEKIAN..


" dreaming is FREE..RUNNING is UNITY "


6 comments:

fusuna said...

woww.. bangga siut dpt komen membina mcmtu. mesti happy giler n smangat giler nak berlari. well done~

adek dush said...

betol 2 bro...
...."dreaming is free"....
as long as we still can walk,
we are able to run...
xkisah laju or slow...
yg penting passion in running...
semoga cepat sembuh bro!
xsabar nk menyongket ngn ko...
hehe

aku kaki LARI said...

syah>fusuna

hehe..thanx sb sudi beri komen..
memang besemangat dan terharu jgk...huhu

selamat berlari-lari..hehe

aku kaki LARI said...

syah>adek dush

btol2..ade dream bru bleh smpai..huhu
kalo takde cite2 nk lari marathon mane nk smpai tahap tu kn bro?

ko da stat training ke??
insyaAllah..taklame lagi baik la ni..
thanx bro..jumpe nti..menyongket gune beskal cmne bro?ade teknik tak?hehe

adek dush said...

aku blom start lg bro....
insyaallah next week ni start kot...
ko training mane bro?
s.alam or ampang?
menyongket gune beskal pon bole bro
hehe...
jom la menyongket same2...

zuddin said...

perh... bangga siot.. hehe..

hebat2 training lagi bro.. dream big achieve big...
impossible is nothing.. :)