Latest News

Subscribe

Subscribe

Subscribe

Subscribe

Subscribe

Subscribe

are you TALENTED??

keje aku waktu lapang skarang ni tgk video je...tapi video yang memberi semangat dan inspirasi je..haha!

.....boleh dikatakan aku agak ketinggalan jgk la bab2 dunia hiburan ni..samada dalam atau luar negara...huhu...yela..mmg aku tak layan sgt dunia hiburan ni..kalo bab2 sukan memang no satu..hehe....beberapa hari lepas aku tergerak hati jgk nk tgk satu video di youtube pasal seseorg penyanyi luar negara yg sntiase disebut2 kat dalam paper or tv....memang aku agak tekejut bila tgk jumlah org yg view video die..gile ramai..68,583,795 viewer tu..(stakat yg aku tgk td..huhu)

dan org yg aku mksudkan itu ialah Susan Boyle....dari Britain's Got Talent 2009...ade sape2 tak knal die?? kalo korang tak knal nampaknye bukan aku sorng jela yg ketinggalan zaman....hehe

serius aku ckp....bile die stat nyanyi je....FUUHHH...(lagu I dreamed a dream from Les Miserables) tekejut gile aku..hehehe...biar btol makcik nie...haha..! teganga jugakla mulut aku time tu...ade aura la..hhuhu...yela..aku dgr2 pasal makcik ni kat paper..tapi tak pnah tgk die nyanyi live....huhuhu...so sape2 yg blom tgk bleh la tgk video ni...LINK ade kat bwh...saje2 utk hiburan minggu ni...hehe...mmg best jgk la lagu ni...aku pon tak tau brape kali dah aku ulang tayang tgk video ni....hehe...tapi dlm byk2 lagu die nyanyi..lagu ni aku rase paling feeling...huhu...sape sangke suare makcik ni sedap mcm tu kan...

kesimpulannye...jgn pandang org sblah mate je.."don't judge a book by its cover" hehehe...juga bak kata abah aku,

"Setiap manusia mempunyai POTENSI dalam DIRI masing2...jadi kita perlu mencari POTENSI itu dan SERLAHKAN POTENSI itu untuk membina KEJAYAAN"- ALIAS HM


selamat menonton di YouTube:
http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY


3 comments:

zulhassan said...

aku pun tak kenal...

zuddin said...

sama gak.. aku xknal...

HusseF said...

kenal..meletup ha kat cnn la bbc la. giila rmai peminat dia haa. suara mantap abess.. mcm professional nyanyi haaa..
-fusuna- (tatau knapa xble comment guna wordpress id)