Latest News

Subscribe

Subscribe

Subscribe

Subscribe

Subscribe

Subscribe

Serius..sangat BEST dan TERHARU video ini..

salam,

rasenye blom terlambat utk aku ucapkan Selamat Hari Bapa kepada semua insan yang bergelar bapa...terutama kpd abah aku....ALIAS HJ MUDA...memang dah lame aku tak post blog ni..ari ni aku rase mmg aku patut post coz ade bnda yg aku nk smpaika pada semua..


tadi baru aku tgk satu video yg sangat2 touching...fuuuhhh..serius..meremang bulu roma aku tgk video ni....sebab kalo korang sorang yg passion pasal running mmg bleh rase ape yg video ni nak smpaikan....

aku tau pon dari MR.PENONTON....thanx bro..hmm....aku pun tak tau nk comment ape pasal video ni...lagu die yg buat touching tu..huhu...so,same2 lame semua saksikan sendiri video tentang KASIH SAYANG dan PENGORBANAN seorg insan yg bergelar bapa...
HAPPY FATHER'S DAY!

copy from MR.PENONTON:

RUNNERS MUST READ THIS & MUST MUST NOT MISS THE VIDEO

This is the True Story

A son says to his father: 'Dad, would you be willingly to run amarathon with me?'
The father, despite his age and a heart disease, says 'YES'.
And they run that marathon, together.

The son asks: 'Dad, can you run another marathon with me?' Again father says 'YES'.
They run another marathon, together.

One day the son asks his father: ?Dad would please do the Iron Man with me?'
Now just in case you wouldn't know, 'The Iron Man' is the toughest triathlon in existence;
4km swimming, then 180 km by bike, and finally another 42 km running,in one stroke.

Again father says 'YES'

Maybe this doesn't 'touch' you yet by heart ... until you see this movie
(put on sound!):

http://www.youtube.com/watch?v=VJMbk9dtpdY

dah tgk sila la beri komen..huhu..ADIOS!


3 comments:

adek dush said...

apa macam bro?

ko try tgk yang ni plak..


http://www.youtube.com/watch?v=MTn1v5TGK_w


http://www.youtube.com/watch?v=rSgtndNdGeE

>>impossible is nothing!<<

HusseF said...

yep. yep.. penah tgok dah video ni..
sgt la touching dan terharu..
pengorbanan dan kasih seorang ayah..
yg sgt berjiwa besar, hati lembut dan kuat mental fizikal!
-fusuna-

HusseF said...

yaa.. mmg penah tgok video ni beberapa kali dan sgt terharu n very touching.. hebat hebat.. seorang bapa yg berjiwa besar berhati lembut.. dan seorang yg gagah perkasa.kuat mental dan fizikal.. he is more than a dad! he is a great man.
-fusuna-