Latest News

Subscribe

Subscribe

Subscribe

Subscribe

Subscribe

Subscribe

last week update..

POSE TECHNIQUE experiment continue...

What :
Olympic Day Run

When : 12th July 2009
Where : Dataran Merdeka, Kuala Lumpur
Distance : 7.50km according Choi GPS
Reward : 100 for Open Category / 75 for Veteran Category

FULL REPORT..coming soon...(sebab byk sgt benda nk cite..sabo eh..)

"AKU SUDAH JATUH CINTA...oowh nEWton...!"

-SCiENCE iN MOTiON-

coming soon punye pasal sampai dah masuk event minggu ni pon, post utk last week tak sempat2 nk post..huhu...mintak maap la banyak2...busy sket last week...ape yg nk cerita last week pon da tak ingat....soOO...mulai arini....harap2...abes je pape event kne amik jgk sedikit mase utk update story pada hari tersebut....kalo tak mmg tak post2 la smpai bila2.. dan juga supaya pengalaman yg aku dapat pada tiap2 race dapat dikongsi bersama rakan2 kaki lari...


ni last week punye RESULT:

MY_distance: 7.5km
MY_starting time: 7:29:17 AM

MY_FITNESS LEVEL: 40 (Polar200sd)
MY_bibs no: A0143
MY_shoes: NEWTON Running (Thanx so MUCH to Mr.Choi for dis shoes)
MY_vest: adidas ADiZERO
MY_sunglasses: POLAROID Oakley

MY_max HR: 197
MY_avg HR: 192
MY_finishing time: 28:34.1 minutes (New PR)
MY_placing:
14 (11 orang pelari Kenya kategori A dihadapan....huhu)

Gambar2 LARi2 penyeri blog ini dari MR.TEY yang sangat baik hati, thanx MR.tey!:

(Huh! ramai nye kenya..! dah macam Olympic Marathon dah ni, bukan Olympic Day Run..huhu..sabo jela..)


-selit menyelit..-

-150m ke garisan penamat..da pancit gile time ni..-


-aku yang pantang tgk org amik gambar...haha...sentiase ENJOY running...huhu..MR.Murali dihadapan-

-sentiasa tersenyum walaupon jantung dah nk meletop! ENJOY!-


3 comments:

adek dush said...

wahhhh newton...kompom kembali menyongket nih

Zayani said...

salam..
wah edan..
dah jmpe psangan eh??
sipa jt0h cnte lg..hehe (^_^)

kaki LARI said...

hehe..xdela..jumpe kasut yg sangat BESt..huhu