Latest News

Subscribe

Subscribe

Subscribe

Subscribe

Subscribe

Subscribe

dalam keriangan ada kesedihan...

ini story yg tengah HOT skarang ni...pasal kematian seorng peserta half marathon yg join KOTR ahad lepas...aku dpat tau berita ni pon dari pak guard yg jage pintu stadium shah alam petang tadi mase nk ke MAL gym...guard ni ckp semalam 3 jam diorng cari kat dlm kawasan stadium..tapi tak jumpe jgk..tula..sape la sangke die ade kat dlm terowong yg gelap tu..kat kawasan org tak perasan...guard ckp jumpa kt kawasan ade smpah n guni2...seram plak aku dgr...sbb kat kawasan stadium ni kalo malam2 memang gelap gile...tak berani aku nk bejalan sorang2...ade pape event baru meriah sket...sebab kejadian masih disiasat kot...sebab ade kesan lebam pada mangsa...tekejut gile aku dgr...tak sangke takde org jumpe die dlm terowong kat bwh stadium tu...lepas ni nk pegi MAL gym memang terngiang2 la dlm fikiran yg ada kematian kat stadium shah alam...hmm....syukur ada bantuan dari Unit Anjing Pengesan...sbb kejap je dpt jumpe mangsa tu... ucapan takziah aku ucapkan kepada keluarga mangsa...

BERITA TERKINI
-KLIK kat gmbar utk full berita-

STORY dari BLOG member mangsa..

http://amcheong.blogspot.com/2009/08/rest-in-peace.html


No comments: