Latest News

Subscribe

Subscribe

Subscribe

Subscribe

Subscribe

Subscribe

keje aku waktu lapang skarang ni tgk video je...tapi video yang memberi semangat dan inspirasi je..haha!

.....boleh dikatakan aku agak ketinggalan jgk la bab2 dunia hiburan ni..samada dalam atau luar negara...huhu...yela..mmg aku tak layan sgt dunia hiburan ni..kalo bab2 sukan memang no satu..hehe....beberapa hari lepas aku tergerak hati jgk nk tgk satu video di youtube pasal seseorg penyanyi luar negara yg sntiase disebut2 kat dalam paper or tv....memang aku agak tekejut bila tgk jumlah org yg view video die..gile ramai..68,583,795 viewer tu..(stakat yg aku tgk td..huhu)

dan org yg aku mksudkan itu ialah Susan Boyle....dari Britain's Got Talent 2009...ade sape2 tak knal die?? kalo korang tak knal nampaknye bukan aku sorng jela yg ketinggalan zaman....hehe

serius aku ckp....bile die stat nyanyi je....FUUHHH...(lagu I dreamed a dream from Les Miserables) tekejut gile aku..hehehe...biar btol makcik nie...haha..! teganga jugakla mulut aku time tu...ade aura la..hhuhu...yela..aku dgr2 pasal makcik ni kat paper..tapi tak pnah tgk die nyanyi live....huhuhu...so sape2 yg blom tgk bleh la tgk video ni...LINK ade kat bwh...saje2 utk hiburan minggu ni...hehe...mmg best jgk la lagu ni...aku pon tak tau brape kali dah aku ulang tayang tgk video ni....hehe...tapi dlm byk2 lagu die nyanyi..lagu ni aku rase paling feeling...huhu...sape sangke suare makcik ni sedap mcm tu kan...

kesimpulannye...jgn pandang org sblah mate je.."don't judge a book by its cover" hehehe...juga bak kata abah aku,

"Setiap manusia mempunyai POTENSI dalam DIRI masing2...jadi kita perlu mencari POTENSI itu dan SERLAHKAN POTENSI itu untuk membina KEJAYAAN"- ALIAS HM


selamat menonton di YouTube:
http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY

salam,

rasenye blom terlambat utk aku ucapkan Selamat Hari Bapa kepada semua insan yang bergelar bapa...terutama kpd abah aku....ALIAS HJ MUDA...memang dah lame aku tak post blog ni..ari ni aku rase mmg aku patut post coz ade bnda yg aku nk smpaika pada semua..


tadi baru aku tgk satu video yg sangat2 touching...fuuuhhh..serius..meremang bulu roma aku tgk video ni....sebab kalo korang sorang yg passion pasal running mmg bleh rase ape yg video ni nak smpaikan....

aku tau pon dari MR.PENONTON....thanx bro..hmm....aku pun tak tau nk comment ape pasal video ni...lagu die yg buat touching tu..huhu...so,same2 lame semua saksikan sendiri video tentang KASIH SAYANG dan PENGORBANAN seorg insan yg bergelar bapa...
HAPPY FATHER'S DAY!

copy from MR.PENONTON:

RUNNERS MUST READ THIS & MUST MUST NOT MISS THE VIDEO

This is the True Story

A son says to his father: 'Dad, would you be willingly to run amarathon with me?'
The father, despite his age and a heart disease, says 'YES'.
And they run that marathon, together.

The son asks: 'Dad, can you run another marathon with me?' Again father says 'YES'.
They run another marathon, together.

One day the son asks his father: ?Dad would please do the Iron Man with me?'
Now just in case you wouldn't know, 'The Iron Man' is the toughest triathlon in existence;
4km swimming, then 180 km by bike, and finally another 42 km running,in one stroke.

Again father says 'YES'

Maybe this doesn't 'touch' you yet by heart ... until you see this movie
(put on sound!):

http://www.youtube.com/watch?v=VJMbk9dtpdY

dah tgk sila la beri komen..huhu..ADIOS!