Latest News

Subscribe

Subscribe

Subscribe

Subscribe

Subscribe

Subscribe


What :
der 5th Pacemakers Anniversary Run
When : 30th August 2009, Sunday
Where : Tapak A, Lake Garden, Kuala Lumpur
Time : 7.30am
Distance : 2.6km (by GPS kok)
Medal : Finisher for all
Challenge Trophy : Top 5

FULL RESULT- click HERE

MY_starting time : 8:00AM

MY_team position :
38'57 - Earth Wind & Fire (3rd Place)
10'13 > 10'13 - Michele Tan Bee Kiang (F)
10'21 > 20'34 - Chin Yong Heng
09'02 > 29'36 - Jasni Khairil
09'21 > 38'57 - Syahidan bin Alias


MY_timing : 09:21
MY_distance : 2.6km
MY_personal position : 10 HERE

MY_pace per/KM: 3:35.7

MY_max HR : 193
MY_avg HR : 191
MY_calories burn : 121kcal

-MY_POSE TECH-

Kesimpulan :

1) wah...ni rasa aku event yg kedua kot aku lari dalam bulan puasa...sblom ni KLAVA RUN..time tu memang rasa penat..sebab cuaca agak panas..distance pon lebih..

2) hari ni larian memang suka hati...join pon sebab abg jasni yg invited...kalo tak memang tak join...lagi pon ni bulan puase...

3) tapi bila tengok sume runner2 yang laen memang bersemangat habis...memang passion abes..tiba-tiba bedebar plak jantung ni..haha

4) aku pelari yag last (pelari ke 4)...memang kalo dah pelari yg last ni susah sket nak kejar mengejar..sebab jarak dah agak jauh...(dah la aku tak brape laju..)

5) sebelom lari..warming up sket2 je...tepaksela simpan tenaga..kan bulan puase..

6) bleh plak, time giliran aku nak amik baton dari abg jasni, trak DBKL menyemak depan starting line...bleh plak nk reverse time tu..kacau daun btol..hilang kosentrasi...

7) awal2 dah kena menghadap bukit...time tu mr.murali kat depan aku..mase naik bukit memang nmpak lagi die..tapi bile dah turun bukit...zzzuuuuuuupppp!..hilang tanpa bayang...memang laju...

8) serius..aku FOBIA gile mase turun bukit...tak taula brape kali aku brek emergency..risau gile bab-bab turun bukit ni..mintak maafla...memang tak bleh nak laju time turun bukit...curam gile bukit ni...

9) lepas turun bukit..aku maintain pace jela...mcm biase..try praktik kan pose tech...memang aku tau pace aku tak berapa laju..mr.murali memang dah hilang dah...lagi 500m ke garisan penamat baru la tambah speed sket...

10) jantung time tu memang dah kritikal..tapi tahan jela..dah nak smpai..mcm biase..pose dulu dpn mr.tey...hehe..thanx mr.tey...dan aku menamatkan larian 2.6km ni dgn catatan masa 9:21 minit..(slow jugakla..)...

11) akhir kata..

Happy birthDAy to Pacemakers...& SELAMAT HARI MERDEKA KEPADA SEMUA RAKYAT MALAYSIA...

Gambar-GaMbar kenang-kenanGan: (thanx mr.TeY)

my team - Earth Wind & Fire

-muka aku pon mcm baru bgun tid0 je..haha-

my TEAM - 3rd position

- GROUP PHOTO-
Happy Birthday Pacemakers!!