Latest News

Subscribe

Subscribe

Subscribe

Subscribe

Subscribe

Subscribe

Happy moment

today is a happy moment

yes..very happy to me..why??


because my best friend RS200sd get their new life...haha....aku rase kalau la jam ni hidup msti die pon gembira...memang susah hati aku tgk bile die dah nyawa2 ikan..

thank you so much to my friend "darjah 4" yg membawa aku ke athlete's circle utk tukar casing Rs200sd aku yg dah uzur tu....memang tunggu mase je RS200sd ni nak putus buat kali kedua..haha..macam tukar baju baru plak utk RS200sd ni....dpt jugak die baju raye tahun ni...ehehe

memang dah lame aku nk tukar casing jam polar ni..tapi duit takde..dan tak tau bile mase yg sesuai utk pegi sane..so hari ni memang aku sgt gembira sbb dpt jgk tukar casing RS200sd ni..yeaaa!!
blogger-emoticon.blogspot.com
first time jejakkan kaki kat athlete's circle...memang style kedai ni..harga barang pon style jgk la kan....kedai ni adalah satu-satunya kedai untuk service produk2 POLAR... mula-mula dtg risau jugak kot2 harga nk tukar casing ni mahal..tapi syukurlah tak berapa mahal semahal harga nak beli jam ni..RM90 only...casing jam ni ade warna merah dan hitam..so boleh pilih...RED is my choice.. :)

PLEASE...I NEED SOME MOTIVATION

NEW NOTE BOOK (bukan notebook laptop ok..) blogger-emoticon.blogspot.com

ada ketika semangat ini hilang..hilang entah ke mana...yes..maybe i need someone to motivate me..i hope i will find it oneday..

so how to motivate my self?? i need something new...tak kisah la ape2 pon..asalkan ade kaitan dengan running..so for dis month..i buy a note book..

note book for what??

buku baru utk diri sendiri..

to write anything about my running life...this is like a running diary..ape yg aku makan.ape yg aku minum....ape yg aku buat sebelum atau selepas running akan aku tulis dlm diary ni...

aku jumpa note book ni kat MPH..memang menarik sebab ade tulis FOCUS kat dpn...tu yg buat aku semangat jgk nk beli walaupon agak mahal RM19.90... kalau buku tulis biase tu tak smpai 5 ringgit kot..tapi nak Special punye pasal aku beli la jugak..

ape lagi yg menarik?? ade2..dlm note book ni ade kata-kata semangat yg memberitahu dengan lebih lanjut maksud FOCUS tu..dan ini yg sememangnya boleh memberikan aku extra semangat....hahah

blogger-emoticon.blogspot.com
so bacela ok... yES..its REALLY MOTIVATE ME>>

BEST kan..kan??

DISIPLINE > FOCUS > COMMITMENT


6 comments:

aEn jOhari said...

nk satu..hehe

kaki LARI said...

hehe..ade kat MPH..belila..hehe

firatirona said...

omg! i so love this particular section kat MPH. byk notebooks, bookmarks and event mugs of words of motivation. i can stand there for like 1 hour looking at those things ok! best2. i even got notebooks for a friend to cheer her up on her bday :)

ian yusof said...

good job. u r one very self-motivated kinda guy. keep it up!

zuddin said...

good job syah, self motivated...
bagus..
by the way, x teringin nak beli adidas miCoach tu?? mahal ar aku tgk.. huhu :s

Anonymous said...

Bro. Buy a moleskine notebook and write your Running Journal...every run has its story. Mahal sikit but can be a collectors item later.