Latest News

Subscribe

Subscribe

Subscribe

Subscribe

Subscribe

Subscribe


ketidakPuasan hati diMunTaHkan disini

agak mengecewakan apabila
"orang-orang"
disekeliling kita sendiri
tidak menyokong apa yang kita lakukan,
sedangkan apa yang kita lakukan itu adalah untuk
membantu orang lain atau menaikkan nama diorang jugak

lebih baik berada dlm dunia aku sendiri
tak menggangu orang lain
orang nak cakap ape cakap la labu...
yang penting
apa yang aku impikan atau apa yang aku target
tidak terbantut atau tersekat
dek melayan karenah-karenah manusia yang tak memahami
dan tak menghargai
apa yang aku dah buat

owh..baru aku teringat,
pepatah melayu ada cakap..
"Buat BAIK BERPADA-PADA,
buat JAHAT JANGAN SEKALI"
so yang berpada-pada tulah nak kena jaga
kalau tak orang pijak kepala kita nanti..
kalau buat jahat sekali confirm nak kecoh-kecoh..
dunia Oh dunia
penuh sandiwara...
f u l l s t o p

(ni blog aku, aku punye pasal la nak tulis ape...
kalau tak puas hati bile baca post ni
boleh pegi jauh-jauh...)


1 comment:

www.cikfiratirona.blogspot.com said...

eh, what happened here?

p/s: it's hard if we have to please others without them thinking about us