Latest News

Subscribe

Subscribe

Subscribe

Subscribe

Subscribe

Subscribe

my swim class

berlari-lari ke hulu
berenang-renang ketepian
bersakit-sakit dahulu
dah pandai berenang nanti kan senang...
hahahaha

kamis lepas...di ajak oleh ann untuk join geng2 ombak swim kat akuatik shah alam..mula2 tu malas jugak..yela..benda tak pernah2 nak cuba kan..memangla malas....tapi last2 excited la pulak..hihihi...
thanks so much ann...ann siap message geng2 swim ajak diorng datang skali sebab ade "ahli baru" nak turun blaja swim..haha..gile terharu..thanks kawan-kawan...

jam 6.00pm, bergerak ke pusat akuatik shah alam bersama terence..thanks bro ikot skali..kalau tak keseorangn la aku...berkayuh basikal dari umah ke pusat akuatik..nak berlari rasa malas..nak berjalan rasa lambat..so kayuhla senang...

sampai sana tumpang beskal kat gerai makan kat situ..thanks pakcik (nama tak tau) kasi tumpang beskal kat sini...

ramai jugak yg ada masa tu, zaly ada, zaki, mamud, jey dtg lambat sket, owh luvis pon ade tapi die mengajar budak2 kecik swim..bro farid pon ada jugak..kawan2 lain ada..nora n sorang lagi..adoi telupa name..sory2..hehe

1st skali mamud yg ajar...bubbling..(btol ke eja??)..then blaja floating...lepas tu baru blaja kicking

Breaststroke Kick


mula-mula tu memang susah..ann yg ajar masa kicking...gile keras kaki aku ni..ahahaha
dah cuba beberapa kali terapung la sket..ehehe...yeaaa! berjaya!! hepy beb..

balik tu lepak2 makan kat klang..kat asam peda pak andak..memang best asam pedas die..special punya..tapi okeyla harga tak mahal sgt..sgt pedaaaaaaassssssss! aku dah lama tak mkn pedas mcm ni..berpeluh tu jgn cakapla..dah macam running..ahahaha

akhir kata, terima kasih pada semua..yg byk bagi sokongan dan semangat..sgt supportive diorng ni..thanks u all..jasamu dikenang...





1 comment:

www.cikfiratirona.blogspot.com said...

makan pedas. garu kepala tak?.hahah.enjoy swimming ya. yet another best thing to do selain run and cycle. I miss my swimming days. terigt time kecik2 slalu masuk competition under-12 kat club where i blaja swimming. top 3 mmg pasti la especially for breast stroke style ;)

all the best future triathelete