Latest News

Subscribe

Subscribe

Subscribe

Subscribe

Subscribe

Subscribe

No Training


bestnye kalau dpt bercuti macam ni lagi...

hari yang tenang..

C U T I

waktu yang sesuai untuk aku berehat..tido paling best..ahaha..memang best duduk rumah...duduk je dlm bilik..rehat2...cakap dgn orang sekeliling pon tak smpai 50 patah perkataan kot arini..ehehe

agak kemalasan untuk training sekarang ni..cuaca yang tak menentu (alasan)
langit pon mendung je slalu..membuatkan aku bertambah malas nak training..haaiihh

bile pagi nk pegi run hujan..ptg nk pegi run pun hujan..nak kena lari tengah hari ke??
memang takla.. mase training Powerman dulu memang rajinla run tengah2 panas..seronok je rase..ahaha...belang-belang kat badan ni memang aku tau tak kan ilang..(penangan training utk desaru tambah powerman..)

lagi pon macam takde target je skarang ni..target utk tahun 2010 dah lepas (powerman)...

kalau bulan disember ni R E S T pon best jugak ni...mase yang sesuai utk aku setting balik target utk tahun 2011..insyaAllah..


1 comment:

haffis said...

salam...
x kan nk rest dah kot..
awl lg....