Latest News

Subscribe

Subscribe

Subscribe

Subscribe

Subscribe

Subscribe

weakEnds

WEaKenD...minggu ni kemalasan bertambah2..


kemana semangat yang hilang? dah hujung tahun kot...

dua minggu sebelum tahun 2010 berlalu pergi? wat to do??

1) will analysis my performance for dis year (2010) from 5K, 7K, 10K, 20K or half marathon

esok ade malakoff 12K run..rase macam nak pegi..tengokla kalau ade orang ajaK insyaAllah aku pegi..pegi tengok star2 running..boleh jugak buat tambah semangat...

aku rase tahun 2010 ni takdela berjaya sangat..tapi aku rase ade jugak sedikit peningkatan dari segi mileage untuk running..

wat makes 2010 different from 2009,2008?

1) i know how to handle my schedule..even not perfect but i do it BY MYSELF
2) going to gym maybe improve my strength..not much but okeyla then nothing...

so far i can see wat i'm doin this year because big calendar at my wall telling everything...how many distance per week, wat event i will join n timing, everything was there...

tahun depan punye calendar pon dah siap tampal kat dinging..tunggu masa nk tulis ape yang aku buat...

Owh..maybe will do some changes for my training plan..for 2011 maybe i will analysis my training every week..so i will see my performance improve or not.... and training plan will change every semester because of class schedule...dat my promise..insyaAllah

i think i really need partner for training..running or cycling...takde geng tak jalan beb.tapi ade ke orang nk training dgn aku yang tak berapa sgt ni..orang laju mesti nk training dgn orang laju je kan? tu yang aku nampak la...haaiihh

takpela..kalau xde orang sudi aku training sendiri pon takde masalah..kalau race nanti pakai kaki sendiri jugak kan..(kecewa)

sekarang new semester dah masuk minggu ke-4...4 minggu dah patutnye training plan ni berjalan..tapi nampak gaya macam belum begitu bersemangat lagi..takpelah..pelan-pelan kayuhkan...

kejap dah setahun..2 minggu je lagi tahun 2010 nak habis...masa sekarang ni memang sgt teringat kenangan2 akhir tahun lepas..pemergian arwah mak..haaiih....sgt cepat masa berlalu..sedih-sedih...
patutla semangat pon takde...



No comments: