Latest News

Subscribe

Subscribe

Subscribe

Subscribe

Subscribe

Subscribe

berLari-Lari Lah sampai MUnTaH



berLari-Lari Lah sampai MUnTaH

(jangan muntah di sini)

yup..yup..kalendar untuk event-event running mahupon traithlon sudah sedia terhidang...pilihla mana yang sedap...

masuklah selagi mampu...kalau aku..memang tak sesuai guna ayat selagi mampu..sebab mampu insyaAllah memang mampu..tapi Poket ni tak mampu lagi...ahahaha

so aku tengok memang banyak gile event tahun ni..kalau banyak duit memang semua aku masuk...tapi apa kan daya hidup masih lagi sebagai seorang pelajar universiti.. :p

terus terang aku cakap, family pon bukannye support sangat aku bergiat aktif berunning-running ni....susah kalau orang tak paham...takpelah....selagi ada semangat...ada minat...ada niat yang baik....insyaAllah Allah beri jalan...amin...

mari berlari-lari..berlari sampai mUntaH takpe lagi..jangan sampai over limit masuk ambulance sudaaahhHH..beringat sebelom terkena....nasihat aku supaya jangan baluN nak join semua event sebab nanti bile injured sendiri merana tak boleh nak berlari-lari lagi...dulu aku dah kena..sekarang memang dah beringat-ingat...

event ape aku nak join??? nantilah aku UnDi untuk pilih event mana aku nak join tahun 2011 ni...(undi adalah rahsia...) event yang bertuah tulah yang akan aku join..ehehehe

confident pon tak sampai lagi..strength pon dah berterabur tak tau pegi mana..speed lagi la hampeh..nasibla nak berlari-lari anak tu masih lagi ada semangat dan mampu..alhamdulillah

so semoga semangat datang kembali..tahun 2011 dah seminggu berlalu..minggu ni aku buat ape pon aku tak tau...HR polar aku hilang..tak taula die lari pegi mana...dah tak sudi kot jadi personal trainer aku..sedih-sedih...dua tahun kau bersama ku....takpalah...ada duit nanti aku beli lain...harga Rm100 jugak...haaihhh....

tapi yang paling pasti..

POWERMAN lah yang paling aku tunggu-tunggu..ada rezeki...ada umur panjang...ada kesihatan yang baik...insyaAllah memang aku nak repeat balik event ni.....oooohhh maZOna ku sayang (basikal kesayangan) tahun ni ada duit aku kasi upgrate ko jadi transfomer....ahahaha

bersama MAZOnaku...bukan masNona..

INI INFO DARI blog RUNWITME..thanks bro...

January

23-01-2011 POAWP Cross Country

February

19-02-2011 Putrajaya Hari Wilayah Run (Putrajaya)

20-02-2011 City Day Run (Dataran Merdeka)

26-02-2011 MISC Walkathon

March

06-03-2011 KL Towerthon (Menara KL)

06-03-2011 ARW/ FTAAA Walk Championship (Stadium KLFA, Cheras)

07-03-2011 NTV7 Feel Good Run

13-03-2011 Bareno Half Marathon 2011 (Stadium Nasional Bukit Jalil)

14-19 March KL-Maran Walk

20-03-2011 World Kidney Day Run (Dataran Merdeka)

26/03/2010 FTAAA Jump Event (MSN Track, Bukit Jalil)

April

2&3 April Kejohanan SWIP (MSN Track, Bukit Jalil)

27-04-2011 Malay Mail Big Walk (Dataran Merdeka)*

09-04-2011 FTAAA Sprint Event (Stadium Bdr Tun Razak)

23-04-2011 MAAU GP 1 (KL)

May

07-05-2011 FTAAA Throw Event (MSN Track, Bukit Jalil)

08-05-2011 Coca-Cola Run (Dataran Merdeka)

15-05-2011 1st Circuit FTAAA-Milo Talent Identification (Stadium KLFA)

29-05-2011 Ekiden Relay 2011 (Putrajaya)

June

05-06-2011 ARW/ FTAAA Walk Championship (Stadium KLFA)

18-06-2011 FTAAA Middle & Long Distance Event (Stadium Bandar Tun Razak)

26-06-2011 Standard Chartered KL Marathon 2011 (Dataran Merdeka)

TBD SUKMA 2011 (??? Why TBD?!!! Shock!)

July

03-07-2011 Media Run (Press Club KL)

03-07-2011 2nd Circuit FTAAA-Milo Talent Identification

10-07-2011 Siemens Run (Dataran Merdeka)

17-07-2011 Olympic Day Run (Dataran Merdeka)

24-07-2011 12 Hour FTAAA Run Circuit (Putrajaya)

30-07-2011 Shape Night Run (Putrajaya)

September

11-09-2011 3rd Circuit FTAAA-Milo Talent Identification (Stadium KLFA)

TBD MAAU GP2

October

23-10-2011 1 Malaysia/ DBK/ Milo/ FTAAA Road Relay (Dataran Merdeka)

29&30-10-2011 Genting TrailBlazer (Genting Awana)

November

14-11-2011 Powerman

So you have it, the first edition of the FTAAA Calendar 2011 for you to plan your races. It is subjected to change.







3 comments:

burgerfish said...

bro..HR Polar dulu beli dimana saya bermunat nak cari watch trsebut,berapa harga nya RM?

burgerfish said...

bro..HR Polar dulu beli dimana saya bermunat nak cari watch trsebut,berapa harga nya RM?

kaki LARI said...

kalau nak HRpolar tu boleh contact sy..skarang dah murah..rm800 boleh dapat..