Latest News

Subscribe

Subscribe

Subscribe

Subscribe

Subscribe

Subscribe

the Scarflets

the Scarflets


pernah dengar?
ini bukan band okey..haha

rasa mcm teruja pulak...
agak ketinggalan la aku ni..
kesian..

ni TREND baru..
kot-kot la...
budak-budak gurl zaman skarang?

aku tau ni pon bila belek2 blog designer2 yang hebak kat malaysia ni..

so far aku suka la diorang ni..
ceeh..tak penah2 puji pompuan...haha
tapi bagusla...
ade jugak budak2 zaman skrang yg concern untuk pakai tudung..
tak kisahla ikut trend ke..
tapi mula dengan trend pon dah kira sesuatu yang positif..

ni gambar yang aku curi dari blog diorang..
budak MSu pon ade dalam ni...
kawan kat Fb..tapi tak berapa kenal sgt..haha

ni gambar masa fashion show kat KL
by

oowhh..satu lagi...
ade sorang designer dari UK..
kelahiran japan..
gurl..cute...
nama..
Hana Tajima..

fashion designer pakai tudung?
from UK?
salute beb...
baru aku tau jugak yang Yuna punya fashion die nila yang design..
patutla pelik2..haha
pelik2 pon biarla diorng...
asal pandai jaga diri..
GUD JOB GURL..

semoga Allah memelihara insan2 yang macam ni..
amin..

(bukan slalu aku puji-puji pompuan macam ni..haha)
tapi-tapi-tapi..dah pakai tudung tu.."imej" kenala jaga.. ;p

TAHUN 2011

nak bagi tau ni...shhh...

aku ada blog baru...ehehe..
dedicated to MYSELF..
thanks to d4 yang tolong setting ayat2 tak betol dlm blog aku ni..
thanks so much!

blog ni khas untuk diri aku..
yang aku rasakan...
cintakan SENI
aku harap bila dah ade blog ni..
aku boleh simpan artwork aku dengan lebih teratur..
dan
ingin aku katakan...

I'M SERIOUS TO BE A GREAT GRAPHIC DESIGNER..
insyaAllah
kawan-kawan yang ada sama minat..
harap dapat beri sokongan..
terima kasih...

eh..
tak lama lagi nak dapat
MAC BOOK PRO!
yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh!
sangat gumbiraaa...
alhamdulillah...
semoga lebih rajin lepas ni...
insyaAllah

dis my SOUL



blog still under construction..sorry.. :p





1 comment:

Anonymous said...

wahh...dah pandai godek2 fashion blogs yer? :)

yup, tu la trend zAMAN sekarang. wpun myself tk se-trendy mcm diorang yang pandai bergaya tu :)

new macbook coming soon? bestnya!. Moga2 rajin2 belajar ok? and all the best for your new blog

-fira tirona-