Latest News

Subscribe

Subscribe

Subscribe

Subscribe

Subscribe

Subscribe

bengang


hajat dihati pagi-pagi yang indah ni nak kayuh basikal.tapi basikal pulak buat hal. tension aku!

bangun 5:00am. siap2 nak pegi kayuh.konon-konon secret trainingla kan. baru nak mula kayuh dari umah groupset ni dah buat hal..baru nak kayuh rantai beskal tecabut. dah betulkan. kayuh punya kayuh then baru nak standing climb dekat bulatan nak ke sek 2... CraK! rantai beskal tecabut lagi laaa.. nasib baik la takde kete mase tu.. kalau tau mau aku kena gilis kete. tengah2 jalan pulak basikal ni nak buat Hal! baru henjut sikit dah mcm ni..bengang gile...

duduk la kat tepi jalan setting2 balik basikal tu..tapi tak boleh jugak..tangan di dah hitam legam dek nak betolkan rantai beskal tu. dah habis tension aku pon sorong je la basikal ni balik umah.. nasib baikla tak jauh mane. dalam 2K. nasib baik la jugak jalan turun bukit. so tak payah la nak kayuh. tapi lepas tu kena la jugak sorong..hampeh~

kalau macam gini la keadaan, memang musnahla semangat aku nak kayuh basikal. sume machines punya pasal! tension beb. baru semangat nak kayuh mcm ni pulak jadik. haiihhh...

nak angkat groupset baru makan 1.5K jugak. apala nasib...sedih-sedih..memang malang la arini!

dapat kayuh ni lagi baik!


No comments: