Latest News

Subscribe

Subscribe

Subscribe

Subscribe

Subscribe

Subscribe

tengah pening men-studykan diri. tension beb~

dah la paper Business Management esok. tak pernah terfikir pulak aku kena belaja subjek ini bila amik Graphic Design. "Hampas kelapa sawit!" (ayat febret abg shariff)

boring-boring..so saja nak berstory..

ni nak bagi tau kasut IDAMAN AKU. menarik..tertarik..memang terbaek!~

adizero Adios yang direka khas untuk Haile Grebselasie. Pemegang rekod dunia Marathon.
Memang susah nak dapat dipasaran. dapat tengok dalam gambar jelah kan~

Harap aku dpt beli kasut ni satu hari nanti. Tak kisah la replika pon. Aku memang suka warna kasut ni. Menarik. Lain dari yang lain. Customize shoe adios memang menarik. Tapi tak boleh buat macam ni. Kalau dapat lah kasut ni memang aku chop skali timing target aku untuk marathon. hehehe..

The video : Haile

KITA TENGOK GAMBAR AJELAH..MARI-marii.. STYLOOooo~

"ini kasut saya" - haile grebselasie
pergghhh! siap ada color lain! terliur~ :p
mood tak menentu..moody lah orang ckp dalam english..tapi modah-modahan..mood nak berblog ni datang lah balik~

cerita nak berstory rasa bertimbun..tapi yelah..sekarang ni suka layaan facebuuk..apa2 update kat sana ja... apa daaaa.. pemalas! :p